Megbízhatóság, szakértelem...

Lakossági projektek, generál lakás- és házfelújítás, teraszok, garázsok építése

A hozzáállásról

Nem volt eredetileg célunk ezzel a területtel is foglalkozni a vendéglátó egységek mellett, de folyamatos igény mutatkozott rá ez elmúlt években, hogy akinek üzletet kiviteleztünk, szerette volna a magánprojektjeit is velünk készíttetni. Ezáltal mára ez a terület is elég hangsúlyos lett, szinte folyamatosan egy-két lakás készül a főbb projektjeink mellett is. Sajnos az évek óta tapasztalt szakemberhiány nálunk is érezteti hatását, és mi azon filozófia mellett tettük le voksunkat, hogy inkább szűk létszámmal, de magas minőségben végezzük a munkáinkat, olyan kollégákkal akikért maximális felelősséget tudunk vállalni mind szakmailag, mind emberileg, és nem pedig felduzzasztott létszámmal csak az egyidőben végezhető projektjeink számát maximalizáljuk a minőség és megbízhatóság rovására. 

A folyamat

Az ingyenes helyszíni felmérést követően rövid időn belül elkészül egy terv, amely tartalmazza a szükséges rajzokat és költségkalkulációkat. Mi minden esetben külön munkabér külön anyagköltség számítást / becslést adunk, ez biztonságosabb mindkét fél számára. Ez üzleti hátrány is egyben számunkra, mert más vállalkozók ezt összemossák, és látszatra kedvezőbb az ajánlatuk, de mi a transzparencia hívei vagyunk, és egy ellenvéleményes kérdésben (ami sajnos elő-elő szokott fordulni egy kivitelezés során, ez a világ legtermészetesebb dolga) sokkal egyszerűbb az ilyen ajánlat alapján eldöntetni, hogy pontosan az esetleges többlet költség kit is terhel valójában. Miután a tervek elfogadásra kerülnek, minden esetben szerződést kötünk a megrendelővel az abban a pillanatban tervezett, már beárazott tételekről, és megkezdődik a helyszíni munka, aminek első fázisa minden esetben a közös képviselővel / gondnokkal történő kapcsolatfelvétel, és a faliújságra történő értesítő kiragasztása a kezdődő munkálatokról. A lakókkal történő mindennemű panaszkezelést mi folytatjuk le, nem a megrendelőnek kell küzdenie a folyamatosan elégedetlenkedőkkel... A kivitelezés minden esetben kis létszámmal, szisztematikus sorrendben történik. Tapasztalatunk szerint, ha egy adott projekten egyszerre hatan dolgoznak, az sajnos nem jelent háromszoros tempót egy két fős brigáddal szemben, ráadásul a legtöbb esetben csak hátráltatják egymást. Így nem is vállalunk lehetetlen rövid határidőket, számunkra az arany középút a cél minden téren, és az, hogy végeredmény mindenki számára kielégítő legyen. A Galéria fül alatt talál pár képet a referenciáinkról és a youtube-on Gasztro Kivi felhasználónév alatt pedig néhány kedvenc videónkat nézheti meg terveinkről, kivitelezéseinkről.

Garanciák

Először is van tervezői hátterünk, mind építész, mind statikus, mind gépésztervező is rendelkezésre áll szükség esetén, tehát nem csak hasra ütésre végezzük az átalakításokat, hanem szabályszerűen. Ha igényli a projekt, járatosak vagyunk az önkormányzati. építésügyi ügyintézések területén is, szóval nem okoz gondot egy településképi változásbejelentés benyújtása. Másodszor minden keletkező szerződést, anyagszámlát, dokumentumot, fázisfotót feltöltünk egy, a megrendelővel megosztott google fotók felhőbe, ami bármikor később ellenőrizhető, visszanézhető, mind az anyagi elszámolás, mind a műszaki tartalom szempontjából. Ez nagyon hasznos tud lenni pl.: egy későbbi szekrény felfúrásánál, hogy látjuk a vakolat alatt futó kábelek, csövek nyomvonalát, ezzel is csökkentve annak valószínűségét, hogy egy tipli befúrása miatt eláztassuk a lakást. Harmadszor a Generali biztosítónál rendelkezünk felelősség biztosítással a kivitelezéseinkre, ha esetleg mégis beüt a baj, de szerencsére erre még soha nem volt szükség. Negyedszer minden pénzmozgás dokumentált, szerződés vagy számla ellenében történik, utalható is, ez kimondottan fontos a 2021-ben induló lakásfelújítási állami támogatás igénybevételéhez. Ötödször vállalkozásunk nem erre a lakásfelújításra alapított kétes hátterű és bizonytalan jövőjű cég, vagy az ismerősünk ismerősének a vállalkozása aki tud számlát adni szívességből, amelytől egy  esetleges garanciális probléma során semmit nem várhat, ráadásul még az állami támogatás felvételénél is problémát okozhat. Mi több éves múltra visszatekinthető, leellenőrizhető családi vállalkozás vagyunk. Hatodszor elég szerteágazó területű és mennyiségű referenciamunkát tudunk mutatni a megrendelőinknek, nem most kezdtünk kivitelezéssel foglalkozni, és nem csak családon belüli lakásfestést és csapcserét tudunk eddigi munkaként prezentálni. Végül, de nem utolsó sorban pedig minden munkánkra valós GARANCIÁT biztosítunk. Sok "kolléga" az ígért garancia helyett a telefont nem veszi fel levonulása után, nálunk viszont vállalkozásunk legalapvetőbb tétele a tényleges garancia nyújtása mind a vendéglátós, mind a gépkereskedői, mind a kivitelezői üzletágunk alatt, hiszen ez a partneri, bizalmon alapuló kapcsolat hozza be a jövőbeli új megrendeléseinket is.