Egyedi Munkák

Egyszerűtől a luxusig...

Egyedi asztalos- és lakatosipari munkák, dekorációs kivitelezések üzleti- és magánpartnerek részére

Asztalos munkák

Nagy szeretettel és lelkesedéssel készítünk egyedi fa és bútorlap bútorokat üzleteknek, vendéglátóknak, magánszemélyeknek. Ez a szakma nagy szerelmünk, szóval szívesen töltünk vele időt a műhelyben, szinte kikapcsolódás és nem munka. Viszont nagy hátránya, hogy az egyedileg gyártott bútorok a legtöbb esetben lényegesen drágábbak, mint a nagy lakberendezési áruházakban kapható hatalmas mennyiségben sorozatgyártott darabok. Szóval igazából akkor érdemes méretre gyártott bútort rendelni, ha először is ezt el tudjuk fogadni, másodszor valami olyat szeretnénk, ami készen nem kapható, harmadszor pedig szeretnénk teljesen testreszabni a kialakítást és a méreteket. Minden esetben számítógéppel készített gyártási rajz alapján dolgozunk, szóval a megrendelőt nem érheti meglepetésként, hogy az elkészült bútor pontosan hogy is fog kinézni. A legtöbb esetben vendéglátós pultokat, bárpultokat, asztalokat, szekrényeket gyártunk, van hogy kizárólag fából, van hogy kevert anyagból, pl.: vas-fa, fa-kárpit kombinációban, de galériát és kisházat is építettünk már.

Lakatos munkák

A vassal való tervezési és gyártási munka a másik nagy kedvencünk. Sokszor statikai és praktikai szempontok miatt használjuk, mint pl.: kertkapuk, galériák, lépcsők, korlátok gyártása, sokszor viszont csak esztétikai szempontból vetjük be önállóan és keverten (fával), hiszen ezen bútorok reneszánszukat élik, a vas-fa berendezési tárgyak egy indusztriális és modern külsőt kölcsönöznek az adott egységnek, lakásnak. 

Ezen kívül pavilonok, padsorok és rengeteg minden más is készült már műhelyünkben, szóval csak a fantázia szab határt az ilyen jellegű bútorok / szerkezetek felhasználási területei-nek. 

Néhány munkánkat a Galéria fül alatt megtekintheti és a youtube-on Gasztro Kivi felhasználónév alatt pedig a kedvenc videóinkat nézheti meg terveinkről, kivitelezéseinkről.

Dekoráció

Műhelyünkben dekorációs részleg is működik, ami lakás és üzlet dekorációval egyaránt foglalkozik. A legalapvetőbb tervezési feladatoktól, mint a logókészítés és portál / tábla tervezés, ezeknek a gyártásán és felszerelésén át, a legaprólékosabb lakásdekor festésig mindennel foglalkozunk. 

Szóval ha világítótáblát, megállítótáblát, ablakmatricát, tábladekort, gyerekszoba- és irodafal képfestőt, étlaptervezőt, szövegírót, vagy bármilyen egyedi ötletének megvalósítóját keresi, jó helyen jár, mert minket is mindig felvillanyoz egy nem sablonos, különleges munka elvégzése. CNC gépünkkel fát, műanyagot, és fémet is tudunk vágni, gravírozni, szóval egy különleges vágódeszka, előke, betű, vagy logó gyártása sem akadály szinte semmilyen anyagból sem.

Gasztro Kivi Youtube

A youtube-on Gasztro Kivi felhasználónév alatt találja néhány kedvenc videónkat terveinkről, kivitelezéseinkről.

Korábbi Projektjeink

A Galéria fülre kattintva talál képeket az egyes projektjeinkről, elképzeléseinkről


Egyedi asztalos, lakatos vagy dekorációs feladata van számunkra?