Rólunk

Számunkra nincs lehetetlen...

Múlt - Jelen - Jövő

Családi vállalkozásként egy generáció óta foglalkozunk kivitelezési munkákkal, majd az ezredforduló környékén belevágtunk a vendéglátásba is. 10 év alatt felfuttattunk egy szendvicsüzemet, két pékséget, és egy cukrászdát, majd az itt felszedett tudást kamatoztatva specializálódtunk a vendéglátó egységek kivitelezésére. Erősségünk, hogy mindent egy kézben tartunk a tervezéstől a kivitelezésen át a gépesítésig, majd az engedélyezésig, így rengeteg időt és energiát spórolunk meg a megrendelőinknek.

Tevékenységi körünk az évek alatt mára odáig szélesedett, hogy szinte mindennel foglalkozunk, ami a vendéglátás és kivitelezés címszó alatt megtalálható, a kisgépszerviztől a lakásfelújításon át a társasház építésig és dekoráció készítésig. Célunk a jövőben, hogy ezt a szerteágazó vállalkozást egységesre összefésülve olyan családi értéket hozzunk létre, amelyet mi is büszkén adhatunk tovább családunk következő generációjának.      

Filozófia

Nem ismerünk lehetetlent. Bármilyen nehéz megoldandó feladat jön szembe velünk, csak annál jobb érzés amikor sikerül megoldani azt, és ez motivál bennünket minden egyes nap. Szerintünk jó hozzáállással és kreativitással bőségesen kompenzálható az adott projektnél a beruházási keretösszeg végessége, ezért minduntalan azon dolgozunk, hogy lehető legjobb ár-érték arányú szolgáltatásokat és termékeket nyújtsuk a partnereink részére. 

A siker számunkra nem csak és kizárólag az anyagi hasznot jelenti, bár tény, hogy nem árt, ha együtt jár azzal a megelégedettséggel és büszkeséggel, amit egy elkészült projekt végén érzünk, amikor a megrendelőinkkel koccintunk, és ez méretfüggetlen, ugyanolyan boldogságot okoz számunkra egy gyönyörű bútor elkészítése, mint egy 100 fős étterem átadása.

Reméljük hamarosan Önt is partnereink között üdvözölhetjük!