Lakossági projektek

generál lakás- és házfelújítás, teraszok, garázsok építése

A hozzáállásról

Nem volt eredetileg célunk ezzel a területtel is foglalkozni a vendéglátó egységek mellett, de folyamatos igény mutatkozott rá ez elmúlt években, hogy akinek üzletet kiviteleztünk, szerette volna a magánprojektjeit is velünk készíttetni. Ezáltal mára ez a terület is elég hangsúlyos lett, szinte folyamatosan egy-két lakás készül a főbb projektjeink mellett is. 

Sajnos az évek óta tapasztalt szakemberhiány nálunk is érezteti hatását, és mi azon filozófia mellett tettük le voksunkat, hogy inkább szűk létszámmal, de magas minőségben végezzük a munkáinkat, olyan kollégákkal akikért maximális felelősséget tudunk vállalni mind szakmailag, mind emberileg, és nem pedig felduzzasztott létszámmal csak az egyidőben végezhető projektjeink számát maximalizáljuk a minőség és megbízhatóság rovására.

A folyamat

Az ingyenes helyszíni felmérést követően rövid időn belül elkészül egy terv, amely tartalmazza a szükséges rajzokat és költségkalkulációkat. Mi minden esetben külön munkabér külön anyagköltség számítást / becslést adunk, ez biztonságosabb mindkét fél számára. Ez üzleti hátrány is egyben számunkra, mert más vállalkozók ezt összemossák, és látszatra kedvezőbb az ajánlatuk, de mi a transzparencia hívei vagyunk, és egy ellenvéleményes kérdésben (ami sajnos elő-elő szokott fordulni egy kivitelezés során, ez a világ legtermészetesebb dolga) sokkal egyszerűbb az ilyen ajánlat alapján eldöntetni, hogy pontosan az esetleges többlet költség kit is terhel valójában. 

Miután a tervek elfogadásra kerülnek, minden esetben szerződést kötünk a megrendelővel az abban a pillanatban tervezett, már beárazott tételekről, és megkezdődik a helyszíni munka, aminek első fázisa minden esetben a közös képviselővel / gondnokkal történő kapcsolatfelvétel, és a faliújságra történő értesítő kiragasztása a kezdődő munkálatokról. A lakókkal történő mindennemű panaszkezelést mi folytatjuk le, nem a megrendelőnek kell küzdenie a folyamatosan elégedetlenkedőkkel... A kivitelezés minden esetben kis létszámmal, szisztematikus sorrendben történik. Tapasztalatunk szerint, ha egy adott projekten egyszerre hatan dolgoznak, az sajnos nem jelent háromszoros tempót egy két fős brigáddal szemben, ráadásul a legtöbb esetben csak hátráltatják egymást. Így nem is vállalunk lehetetlen rövid határidőket, számunkra az arany középút a cél minden téren, és az, hogy végeredmény mindenki számára kielégítő legyen. 

Gyors és ingyenes felmérés

Szervezett munkavégzés

Fő cél az elégedettség

Gasztro Kivi Youtube

A youtube-on Gasztro Kivi felhasználónév alatt találja néhány kedvenc videónkat terveinkről, kivitelezéseinkről.

Korábbi Projektjeink

A Galéria fülre kattintva talál képeket az egyes projektjeinkről, elképzeléseinkről


Reméljük hamarosan Önt is partnereink között üdvözölhetjük!