Vendéglátósoknak

Az alábbi lépésekben mutatjuk a kivitelezés lépéseit

Kulcsrakész vendéglátóhely nulláról. Tervezés, kialakítás, gépesítés, engedélyeztetés.

1. Felmérés / tervezés

Általában úgy keresnek meg bennünket, hogy egy teljesen üres üzlethelyiséget kapunk, melyet legtöbbször nulláról kell elkészítsünk. Ennek a folyamata úgy zajlik, hogy egy ingyenes helyszíni felmérést és egyeztetést követően elkészítjük a látványtervet, majd annak közös finomhangolását követően a kivitelezési terveket is.

2. Kivitelezés

Ezután kezdődik a kivitelezés szakasza, mely egészen a bontástól indul, sok esetben a teljes gépészetet újra építjük, (víz, csatorna, áram, légtechnika, stb.) majd a falazás, burkolás, festés. Talán a legnagyobb erősségünk, hogy mindent egy kézben tartunk, így a megrendelőnek nem kell külön tervezőt, villanyszerelőt, asztalost, gépnagykert keresnie és összeegyeztetnie, ami rengeteg súrlódással és időpazarlással jár. Mi A-Z-ig mindent végigviszünk egészen a nyitásig.

3. Belsőtervezés

Miután a kivitelezés kész, jöhetnek a bútorok és berendezések. Ezeket már a kivitelezés alatt megrendeljük, vagy elkészítjük a műhelyben, hogy az építkezés végére meglegyenek, és ne essen ki felesleges idő. A legkülönbözőbb egyedi design bútorokat is legyártjuk a lámpától, a bútorlapból vagy fából készült szekrényeken át, a vas asztalokon, displayeken keresztül a kárpitozott padokig, nincs lehetetlen. De az ár-érték arányt szem előtt tartva vannak olyan esetek, amikor jobban megéri kész berendezéseket vásárolni, és erre mindig felhívjuk partnereink figyelmét is, mert sajnos sok esetben az egyedi gyártás drágább, mint a kész termék (pl.: rozsdamentes bútorok).

4. Gépesítés

A kész, bebútorozott és kitakarított üzletben ekkor szoktuk beépíteni a szükséges gépeket. Bármilyen típusú gépet beszerzünk vagy felújítunk, a kemencétől kezdve a dagasztógéptől, a hűtőn át, mosogatógépen keresztül a rostlapig, kávégépig. Van ami használtan éri meg jobban, van ami újonnan, van amit bérelni célszerű, de mindig a vevő igényeit maximálisan szem előtt tartva ajánljuk ki a gépcsomagot, akár több opciót is kínálunk, nem vagyunk senki felé elkötelezve, mindig az aktuális legjobb ajánlatot próbáljuk nyújtani.

5. Engedélyeztetés

A gépek bekötése után szokott kezdődni az egy-két hétig tartó próbaüzem, ami alatt kiütköznek az esetleges hibák, amiket kényelmesen tudunk még orvosolni, és ezen idő alatt készítjük el a működéshez szükséges összes engedélyezési és üzemeltetési dokumentációt teljes körűen. Ezek végeztével az egység nyitásra kész.

5. Összesítés

Összefoglalva partnerünknek a velünk történő egyeztetéseken kívül a legtöbb esetben semmilyen, vagy csak minimális teendője van, minden terhet leveszünk a válláról a nyitásig, így tud a számára legfontosabb dologra koncentrálni. A vállalt projektjeink mérete teljesen szélsőséges, az 1 millió forintos standoktól az 50 milliós bárokig mindent kivitelezünk.

Gyors és ingyenes felmérés

Szervezett munkavégzés

Fő cél az elégedettség

Gasztro Kivi Youtube

A youtube-on Gasztro Kivi felhasználónév alatt találja néhány kedvenc videónkat terveinkről, kivitelezéseinkről.

Korábbi Projektjeink

A Galéria fülre kattintva talál képeket az egyes projektjeinkről, elképzeléseinkről

Partnerek / Referenciák

Néhány médiamegjelenésünk, valamint partnerünk - referenciánk, a Rólunk fül alatt található.


Reméljük hamarosan Önt is partnereink között üdvözölhetjük!